Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 03 июня 2023, вопрос №86268

Чи можливо оформити договір дарування квартири від сестри сестрі якщо квартира в Херсоні а ми в різних містах України?

Добрий день, цікавить питання оформлення договору дарування. Квартира наполовину моя, наполовину сестри, чи можна находячись в Києві переоформити квартиру лише на мене, якщо квартира в Херсоні, та якщо це можливо які потрібно документи. Дякую.

Ответы юристов (3)

    Иванюк Руслан Эдуардович

    Доброго дня, вам потрібно звернутися до нотаріуса з документами про право власності кваритири. Для складання дарчої потрібно мати копію паспорту сестри, інн, справка про місце реєстрації, якщо це айди паспорт.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Для цього Ваша сестра повинна звернутись до нотаріуса для укладення договору дарування.

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Щоб переоформити частину квартири на Вас, Ви з сестрою повинні звернутися до нотаріуса для оформлення договору дарування. Якщо Ви не можете бути присутні - оформіть довіреність на вчинення відповідних дій від Вашого імені.

    Які документи необхідні для дарування квартири Ви можете ознайомитись за посиланням https://fakty.com.ua/ua/ukraine/suspilstvo/2022122...

    При виникненні додаткових питань натискайте "Звернутися". Всього доброго!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України