Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 03 июня 2023, вопрос №86273

Моя власність. Як заборонити посторонньому там проживати.

Я розлучився. Дружина залишилася проживати в моєму будинку, я її виписав, вона там не прописана. Але там проживають наші спільні діти. Сам проживаю в іншій області.
Вона привела іншого чоловіка і він там проживає. Комунальні платежі не платять, мене комунальники постійно подають на суд.
Як мені тут бути? Як мені культурно виселити-заборонити тому чоловіку знаходитися в моєму будинку, розпоряджатися всім моїм майном?
Я залишив там все, як кажуть пішов в одних трусах. Сам знімаю квартиру і ще повинен оплачувати їхне проживання. Де справедливість?

Ответы юристов (4)

    Иванюк Руслан Эдуардович

    Доброго дня, ви маєте право звернутись до поліції.якщо жінка не має право власності у будинку, ви можете висилити і її. Тому поставте ультиматом або вона самостійно там проживає з дітьми або нехай шукають квартиру. Або заключіть договір оренди з даним чоловіком. Будуть питання натискайте кнопу звернутися.

    • Андрій Клиент 10 месяцев назад

      Люди невміняємі, одним словом "колхозники", що моя колишня дружина, що її теперішній чоловік. Рахують що вони будуть там жити, а він по телефону криє мати і погрожує. Одним словом ніякого компромісна не вийде. Їх нада поставити по Закону на місце, а йому заповнити заходити в мій будинок і користуватися всім, що я залишив. Я нічого не брав, бо там мої діти, і можливо в майбутньому планую повернутися в свій дім.

      Порадьте щось суттєве.

      • Иванюк Руслан Эдуардович

        Напишіть заяву до поліції про Порушення недоторканості житла

    Босак Назар Орестович

    Доброго вечора. Вам потрібно якомога швидше звернутись до поліції та попросити виселити звідти того чоловіка як незареєстрованого там і проживаючого там без згоди власника. Ви можете подати в поліцію письмову заяву зі скаргами на несанкціоноване вселення того чоловіка туди і словесні образи та погрози з боку того чоловіка.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових юридичних послуг з цього чи інших питань. Я можу надати Вам детальну правову консультацію з рядом різноманітних юридичних послуг, написати тексти правничих документів чи надати інші правові послуги. Можу написати для Вас текст заяви в поліцію.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України