Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

ДТП, транспортное право, 11 июня 2023, вопрос №86646

Сбили человека , были не виноваты, но дедушка умер на следующий день в больнице

Ехали не прывышая скорость , по главной но вылетел на велосипеде дедушка 82 лет
Все было сделано
Но сегодня он умер в больнице
Травмы были только сломанные ребра и была шишка на голове
По всему виноват дедушка
Но не знаем что ждет дальше

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Ангеліна!

    Треба розбиратися в цій ситуації. На жаль все ускладнює смерть потерпілого.

    Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку "звернутись" біля мого фото. Постараюсь Вам допомогти.

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте!

    Нужно видеть Ваши документы.

    Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через кнопку "Звернутися".

    Всего доброго!

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 10 месяцев назад

    Юрист, г. Львов, 8 лет опыта

    Доброго вечора. За статтею 286 Кримінального кодексу України, порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Якщо водій був у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, то має застосовуватись стаття 286-1 Кримінального кодексу України. Такі ж діяння, вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого, - караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових правничих послуг з даного питання чи інших запитань. Я можу надати Вам детальну юридичну консультацію з рядом різноманітних правових послуг, написати тексти юридичних документів тощо.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України