Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 01 липня 2023, питання №87631

Як можна забрати заяву.

Здрастуйте, написав заяву, за обман на 1500грн, хотів купити курсову в інтернеті, але мене обдурили, сам знаходжусь не в Україні, зателефонував слідчий і попросив назву університету, боюся, що зателефонує туди і скаже, що я хотів придбати курсову, хочу закрити справу, як це можна зробити, дякую за будь-які відповіді. Можливо потрібно подати ще одну заяву в кіберполіцію, і написати що мені все відшкодували?

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Степане!

    Ви можете так зробити. Це Ваше право відмовитись від подання заяви. Погано тільки те, що схоже, що Ваша заява вже внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Можу допомогти вирішити проблему.

    Будуть нез'ясовані питання чи потреба продовжити розмову персонально, тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото.

    • Степан Клієнт 10 місяців тому

      Чи можемо поспілкуватися з вами у вайбері в письмовому вигляді?


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України