Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Автомобильное право, 11 июля 2023, вопрос №88152

Арест банковских счетов

Добрый день. У меня по распоряжению исполнительной службы арестовали банковские счета. Никаких извещений и писем я не получал. Как узнать, в чем проблема, и как ее решить. В реестре должников высветило, что связано с автомобильными штрафами. Скриншот с реестра должников прилагается.

Ответы юристов (4)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Спробуйте в Дії отримати номер та ідентифікатор виконавчого провадження. Так, мова йде про штраф у сфері автомобільної безпеки. Можлиов це правопорушення. зафіксоване в автоматичному режимі.

    Далі від цього треба відштовхуватись.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, треба ознайомитися з вашим виконавчим провадженням, для детальной консультації натискайте кнопку звернутися.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Дмитре!

    Зверніться до виконавця і полатфіть штраф у відповідності з тим, що зазначено у виконавчому проваджені. Після того буде знято арешт з рахунків.

    Виникнуть питання, натискайте кнопку «звернутись» біля мого фото. Постараюсь на них відповісти.

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Зверніться до Павлоградського відділу державної виконавчої служби у Павлоградському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) та отримайте інформацію за Вашим виконавчим провадженням № 72218358

    СТЯГУВАЧЕМ є ІНСПЕКЦІЯ З ПИТАНЬ КОНТРОЛЮ ЗА ПАРКУВАННЯМ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

    Перевірте наявність штрафів за посиланням https://ipkp.dniprorada.gov.ua/

    При виникненні додаткових питань натискайте "Звернутися". Всього доброго!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України