Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Міграційне право, 19 липня 2023, питання №88609

Як змінити громадянство РФ на Українське?

Доброго дня. Виникло таке питання, не знаю куди звертатись. Я знаходжусь в окупації, але у мене на данний момент нема паспорта РФ, але я там народилась, маю загран і свідоцтво о народженні РФ. Переїхала сюди більше ніж 17 років тому, маю посвідку на постійне місце життя (України), ІНН, дипломи, все Українське. На даний момент, я думаю про можливість переїхати в Україну, але щоб там жити треба мати громадянство. Чи зараз можливо його змінити з такою ситуацією як у мене?

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Анастасія!

    Під час війни це буде дуже складно зробити. Радив би дочекатися кінця війни або зміни ситуації.

    У разі уточнень чи додаткових питань можете поспілкуватись зі мною персонально. Для того треба лише натиснути кнопку "звернутись" біля мого фото.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України