Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

ДТП, транспортное право, 29 июля 2023, вопрос №89114

Переслідування, зупинення без пояснення причини!

Постійне переслідування,ні яких причин про зупинку не мають, фотографують комусь відправляють кожного разу фото я так розумію для уточнення, тому як я вже пробував їздити на різних автівках, но їм всеодно передають номер авто мій сусід який працює в поліції і в мене з ним був конфлікт 3 роки тому за місце для парковки авто біля під'їзду, тому як він переселився щойно в наш дім та ще і біля мого балкону я мешкаю на 1 поверсі, а він собі вирішив що то саме його парковочне місто!

Ответы юристов (4)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Зверніться до правоохоронних органів з даним питанням.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Євгене!

    Маєте право звернутись до поліції або СБУ.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Босак Назар Орестович

    Доброго Вам вечора. Вам потрібно терміново звернутись до поліції. Попросіть поліцейських по-можливості зробити так, щоб ті люди більше Вас не турбували. Вони ж фотографували Вас, напевне-і порозмовляли з Вами.

    Ви можете звертатись до мене для надання різноманітних додаткових правових послуг з цього чи інших запитань. Я можу надати Вам детальну юридичну консультацію з рядом різних правничих послуг, написати тексти юридичних документів, попрацювати по Ваших відносинах з органами державної влади, в тому числі судово-правоохоронними органами чи надати інші правові послуги. Я можу написати для Вас текст заяви в поліцію.

    Босак Назар Орестович

    Доброго вечора. Ті люди вже здійснювали цілий ряд дій щодо Вас. Можливо, що цього достатньо. Тому Ви можете попросити поліцейських зробити так, що ті люди Вас більше не турбували, мотивуючи Ваш прохання зачастим турбуванням Вас тими людьми.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових правничих послуг.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України