Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 01 августа 2023, вопрос №89290

Як подати у суд на аліменти якшо чоловік добровільно не хоче вирішити це питання

Як подати на аліменти якшо чоловік відмовляється знайти в цьому спільне рішення, ми не у шлюбі дитина записанана на нього, він ніде не працює зовсім.Разом не проживаємо.Дитина проживає зі мною.Що потрібно і як це правильно зробити?

Ответы юристов (4)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    На аліменти треба подавати в судовому порядку. Якщо він офіційно не працює, суд присудить йому мінімальний розмір аліментів.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    • Діана Клиент 9 месяцев назад

      а до якого суду треба звертатися та до кого саме

      • Кирда Вячеслав Володимирович

        Діано!

        Позовна заява про стягнення аліментів на утримання дитини подається до місцевого суду за зареєстрованим місцем проживання відповідача (платника аліментів) або до суду за зареєстрованим місцем проживання позивача (стягувача).

        Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Діана!

    Вам треба звернутись до суду із заявою про стягнення аліментів. Можу Вам в тому допомогти.

    Будуть нез'ясовані питання чи потреба продовжити розмову персонально, тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України