Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 02 серпня 2023, питання №89339

Вернуло дві учебки за станом здоров'я,а ВДК далі тягає

Доброго ранку, чоловік пройшов медогляд, знайшли протрузії, вузли шморля, гемонгіоми, радікулопатію і всеодно придатний,ст.64в,він побрав з собою всі документи коли їхав в учебку, дві учебки його вертають за станом здоров'я, ставлять ст64б і АТ 160/90,відправляють його на обласну, щоб його визнали обмеженно, але вони кажуть що правильно поставили що придатний,він пройшов уже три обласні,дійшли до то того що його направили до психіатра,бо йому поставили ВСД змішаного типу,лікар направляє на стаціонарне обстеження і лікування з діагнозом f45.3,після стаціонарного в нього f48.8, нагляд у психіатра та лікування антидепресантами та епілептичними,але не вказано на скільки.Яка можливість отримати обмежено або яке рішення повинен мати по закону,останній раз йому вказували 64в,10в,83б,13в,17б.15 знову комісія на чому він може наставати по закону?Я в декреті,а він без роботи,на платного юриста грошей не маємо

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Треба оскаржувати рішення ВЛК до Центральної військово-лікарської комісії або ж до окружного адміністративного суду. Можу в тому реально допомогти.

    Для більш детальної та повної відповіді повинен ознайомитись з медичними документами чоловіка.

    Якщо будуть уточнюючі питання, звертайтесь до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото з відповіддю.

    • Олександр Клієнт 9 місяців тому

      А куди вам їх скинути?

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    На обмежену придатність тут точно чоловік має право. Треба оскаржувати висновок ВЛК до Центральної військово-лікарської комісії.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України