Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Арбитраж, 09 августа 2023, вопрос №89797

Заблокували рахунок в моно

Вітаю. В мене таки питання, я через п2п перекинув свої кошти з бінанс на картку, було десь 120тис, але кількома транзакціями та не за 1 день. Після цього я на наступний день придбав собі телефон і вже через день мене попросили надати документи і розповісти звідки гроші мені надходили. Чи можу я сказати, що це гроші мої, які я заводив ще давно на бінанс, з яких я сплатив податки та от зараз просто вирішив зняти?

Ответы юристов (3)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, так це буде Найкращій варіант.

    Для обміну контактів та детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня!

    Сказати так Ви можете, але банк, скорше за все, проситиме підтвердити це документально. Тому, можливо, краще посилатися на кредит від родичів. Там, принаймні Ви зможете укласти заднім числом письмову угоду про кредит й показати банку.

    Хочу також додати: якщо Ви працюєте з р2р, то я можу допомогти Вам побудувати "під ключ" цілком легальну схему такої роботи, і жоден банк після того не зможе до Вас причепитись. До того ж податки у моїй схемі мінімізовані, як кажуть, нижче плінтуса, оскільки Ви платите їх не з усіх своїх дохожів, а лише з різниці, яку Ви отримуєте у вигляді своїх комісійних та лише у розмірі 5%!

    Виникнуть питання чи наміри отримати персональну консультакцію, натискайте кнопку "звернутись" під моєю відповіддю з фото.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Так, однозначно треба казати, що це Ваші кошти.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України