Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право и процесс, 26 августа 2023, вопрос №90912

Штраф за перегляд порно

Я переглядав порно на різних сайтах, мені прийшло смс повідомлення про сплату штрафу 850 гривень від кібер поліції. Засмучує, що кошти я повинен сплатити на мобільний рахунок. Це так і повинно бути?

Ответы юристов (4)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, це шахрайство. Нічого не сплачуйте.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня!

    Типове шахрайство. Не звертайте увагу.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Це просто шахраї, не звертайте уваги.

    Всього доброго. Успіхів! За наявності додаткових питань з радістю готовий допомогти. З повагою!

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 8 месяцев назад

    Юрист, г. Львов, 8 лет опыта

    Доброго дня. Випадки надсилання таких повідомлень зараз є поширеними на практиці. Вважається, що це роблять шахраї, а не поліція. "Штрафу" насправді не потрібно платити.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових юридичних послуг з цього чи інших питань. Я можу надати Вам детальну правову консультацію, написати тексти правничих документів, попрацювати по Ваших відносинах з органами державної влади, в тому числі судово-правоохоронними органами тощо.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України