Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 29 августа 2023, вопрос №91143

Поновлення у університеті

Доброго дня , відчислився за власним бажанням з університету. Зараз хочу вступати у інший університет , кажуть що потрібно приписне. Але воно у мене втрачене , але точно проходив мед комісію і мені його видавали. Якщо зараз прийду у воєнкомат можуть видати повістку і призвати?.( Хлопець 20 років )

Ответы юристов (3)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, ні вас не мобілізують. Вы є призывников на строкову службу, у період військового стану призов на строкову службу не проводиться.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Віталію!

    Ризику мобілізації немає, оскільки Ви особа призивного віку і призов на строкову службу не оголошувався, але й приписне можуть не поновити, тому що призовні комісії наразі не збираються за то. самою причиною.

    Виникне потреба у отриманні роз'яснень з радістю Вам допоможу!

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Мобілізувати Вас не мають права, але трошки нервів попсувати можуть. Так чи інакше, але Вам потрібно оформлювати собі належний військово-обліковий документ, тобто приписне.

    Всього доброго. Успіхів! З повагою!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України