Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 12 жовтня 2023, питання №94732

Як правильно подати докумени у ТЦК.

Доброго дня. Маю прописку на окупованій теріторіі України, зараз знаходжусь у Дніпрі. Як ВПО не рееструвався, на облік у ТЦК не ставав, останній раз був у військоматі в 2001 році. Маю батька інваліда 2-гої групи, маю брата який знаходиться за кордоном. Хочу подати документи на відтермінування від призиву. Як правильно подати докумени і як довести що я единий хто може утримувати батька? Щоб не було питань стосовно того чому я не рееструвався як ВПО і не ставав на облік у ТЦК.

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олексію!

    За наявності другого сина у батька Вам не вдасться довести, що Ви - єдиний, хто може його утримувати. Ви можете оформити на батька постійний догляд згідно абзацу 10 частини першої статті 23 ЗУ ПМП та М.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Олексій Клієнт 7 місяців тому

    Дякую за відповідь.

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Прошу! Радий бути корисним!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України