Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 26 октября 2023, вопрос №95578

Зміна місця реєстрації + тцк

Щоб змінити місце реєстрації (виписуюсь з одного міста в інше в межах одного районного центру) потрібно буде проходити ВЛК в тому тцк, з якого виписують?

1) Чи просто мене знімуть з обліку і нехай зі мною спілкується вже новий тцк?

2) І в новому тцк при постановці на облік також можуть зразу відправити на влк?

3) Являюсь студентом аспірантури 1 курс, вступив у вересні. Відстрочку ще не ходив отримувати. Також можуть відправити на влк? Яка їм різниця який в мене стан здоров'я, якщо в мене все одно відстрочка?! Тим більше що ВЛК діє тільки 6 місяців, а відстрочку студенту дають на 1 рік

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Назаре!

    Якщо Ви навчаєтесь в аспірантурі, то я не бачу у Вас жодних проблем. Йдіть до ТЦК та знімайтесь з обліку. Вас при тому можуть дійсно направити на проходження ВЛК. Де саме? Нехай вирішують віськомати. Яка Вам різниця - у Вас все одно є право на відстрочку.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Можуть направити на ВЛК, від цього ніхто не застрахований. Наразі довідка ВЛК вже діє 1 рік. Не бачу для Вас проблем, оскільки Ви маєте підставу для відстрочки.

    Успіхів. Всього доброго! З повагою.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України