Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 26 жовтня 2023, питання №95651

Стаття 67-в , 68-в розладу хвороб влк

1). Якщо буде визнано по ВЛК наявність статті
67-в, 68-в, яке потенційно рішення може бути прийняте?
2). Чи можна додавати результати обстежень з діагнозами попередніх років? Чи будуть вони прийняті при розгляді? Є обстеження УЗД за 2017-й та 2018-й роки в приватних клініках.

Відповіді юристів (3)

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 6 місяців тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Здравствуйте!

    Нужно видеть Ваши документы.

    Всего доброго!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Андрію!

    Не те, щоби можна, а навіть обов'язково треба це робити! Всі Ваші ранішні медичні докумепнти, з яких би медичних утанов вони не походили, повинні бути врахолвані при Вашому обстеженні спеціалістами ВЛК. Більш того, якщо вони не будуть враховані, це може стати підставою для оскарження рішення ВЛК!

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    1). Якщо буде визнано по ВЛК наявність статті67-в, 68-в, яке потенційно рішення може бути прийняте?

    Скоріше за все придатний.

    2). Чи можна додавати результати обстежень з діагнозами попередніх років? Чи будуть вони прийняті при розгляді? Є обстеження УЗД за 2017-й та 2018-й роки в приватних клініках.

    Звичайно, що потрібно такі документи мати із собою, але вони не будуть ключовими при визначенні ступеня захворюваності.

    Рішення про придатність або непридатність особи приймається виключно військово-лікарською комісією, яка у своїй діяльності керується Положенням про військово-лікарську експертизу у Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14.08.2008 № 402.

    Для більш-менш точного висновку ВЛК по Вашій ситуації потрібно аналізувати медичні документи та їх хронологію. Я тут також думаю розглянути варіант із можливістю встановлення Вам групи інвалідності.

    Всього доброго. Успіхів! З повагою!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України