Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право и процесс, 27 октября 2023, вопрос №95702

Подали заяву у поліцію

Хотілось би дізнатись інформацію. Я є людиною, яка надає послуги у сфері магії( таро, обряди і тд) в мене була постійна клієнтка, яка зверталась по допомогу, і взяла в мене приворот. Вартував він 10 тисяч. Після чого були від неї позитивні відгуки. З часом вона почала казати що їй потрібні гроші, ніц не працює. Я як людина не конфліктна- згодилась їй повернути їй. Але в найближчий час змоги не було. Почалися погрози з її боку, та була написана заява до поліції. Підкажіть, як діяти в такій ситуації ?

Ответы юристов (3)

    Богун Сергій Павлович

    Якщо заява подана за ст. 190 КК Вам треба довести, що людина добровільно замовила у Вас послуг і добровільно сплатила за це кошти.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Анастасія!

    Якщо гроші вона Вам давала добровільно, то це її проблеми.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Дуже дивна ситуація, яка, на перший погляд, не повинна призвести до проблем з Вашої сторони. Якщо особа давала когти добровільно, більше того, результат Вашої роботи був очевидний, Вам не має про що хвилюватись.

    Всього доброго. Успіхів! З повагою!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України