Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 02 ноября 2023, вопрос №96022

Аліменти повернення виконавчого напису без задоволення

Доброго дня. Таке питання.колишня Дружина в 2020 році подала на аліменти . На дітей нарахували 50 відсотків. І подала на своє утримання 25 відсотків . З мене затягували тільки 50 відсотків . Через майже три роки я дізнаюсь про те що їй було задоволено в позові і мені нарахували заборгованість. Але в судовій справі не було вказано що вона вже отримує 50% відсотків на дітей. Питання чи можна визнати виконавчий лист не дійсним та повернути його без оплати задоволенності?

Ответы юристов (2)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Виконавчий лист видано на підставі рішення суду, тому без оскарження рішення скасувати заборгованість не вийде

    Пользователь не активен
    Пользователь не активен 6 месяцев назад

    Юрист, г. Киев

    Через майже три роки я дізнаюсь про те що їй було задоволено в позові і мені нарахували заборгованість.Протягом трьох років аліменти з Вас стягувались виконавчою службою?Чи можна визнати виконавчий лист не дійсним та повернути його без оплати задоволенності?Погоджуюсь із попередньою відповіддю, що виконавчий лист видано на підставі рішення суду, тому без оскарження рішення скасувати заборгованість не вийде.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України