Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

ИТ, телекоммуникации, 07 ноября 2023, вопрос №96293

Могу ли я вернуть свой телефон имея документы и чеки

Суть вопроса такова.Я на свои документы заложил свой моб.тел в ломбард, не выкупая его, ломбард его продал другому человеку.Не выйдя с логина телефона я все вижу где телефон, фотографии итд.Я могу обратится в полицію о возмищении телефона, зная нового владельца?

Ответы юристов (4)

    Богун Сергій Павлович

    З цього нічого не вийде. Ваш телефон був оформлений як застава при отриманні позики у ломбарді та реалізований з огляду на не повернення позики у встановлений строк.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Василю!

    Якщо Ви заставили свій телефон у ломбарді, та вчасно не повернули позику, який Вам дав ломбард, то їх право продати Вам телефон іншій людині. Тому звернення до поліції Вам нічого не дасть.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Вася!

    Ви маєте право звернутись, але навряд чи таке звернення надасть Вам якісь привілеї. Тут спробуйте вирішити питання із тим, аби Ваші особисті дані не поширювались та відповідно були стерті. Для цього спочатку зверніться до нового власника телефону, а якщо не реагуватиме - тоді можливо і до поліції.

    Всього доброго. Успіхів! З повагою!

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте!

    Нужно видеть Ваши документы.

    Всего доброго!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України