Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 11 ноября 2023, вопрос №96602

Оскарження рішень ВЛК

1) Який час надаеться для проходження ВЛК?
2) яким чином отримати висновок ВЛК для ознайомлення або оскарження? ( Комісія влк проходить в приміщенні поліклініки, вони рішення на руки не видають а передають у тцк)

Ответы юристов (2)

    Богун Сергій Павлович

    Постанова ВЛК районних, міських ТЦК та СП про ступінь придатності військовозобов’язаного до військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період оформлюється довідкою ВЛК (додаток 4 до Положення №402) у двох примірниках, яка дійсна протягом одного року з дня медичного огляду. Постанова ВЛК районних, міських ТЦК та СП про тимчасову непридатність або непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку підлягає затвердженню штатною ВЛК. Копія довідки видається особі, яка пройшла медичний огляд.

    Граничні строки проведення досліджень і медоглядів військовозобов’язаних:

    проведення медичних оглядів щодо придатності до військової служби — не більше як 4 робочі дні;

    проведення лабораторних досліджень — не більш як 3 робочі дні;

    проведення інструментальних досліджень — не більш як 3 робочі дні.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олесандре!

    .Строк для проходження ВЛК в законі відсутній, але за логікою він повинен бути розумним.

    Довідка про проходження ВЛК видається військовозобов'язаному на руки.Ще один екземпляр залишається в ТЦК.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України