Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 13 листопада 2023, питання №96704

Права дитини та бітьків

Доброго дня, моє питання може здатися вам ге дуже важливим, але для мене є дуже важливим. Мені 15 років і маю таку ситуацію: на моєиу телефоні(купували батьки) з 13 років стояв батьківський контроль і я нічого сказати не могла. Приблизно місяць тому мій брат купив мені телефон і я позбулася обмежень батьківским контролем. Але зараз відбувається наступне: в мене погано з навчанням і батькам це явно не подобається. Мій батько почав казати, що його не звилює те, що телефон купував не він і він за своїми батьківськими правами може поставити мені обмеження на цей телефон. Можу я діснатися хто правий і якщо це можливо як ваша відповідь пояснюється законом? Дякую.

Відповіді юристів (4)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, перш за все ви повинні знайти повагу один до одного у сім'ї. Тут всі праві і батьки і ви. Тому підтягуйте навчання і буде все Добре.

    • Поліна Клієнт 6 місяців тому

      Вибачте, це не та відповідь, яку я хотіла побачити. Я хотіла дізнатися чи мають батьки право обмежувати мене в використанні могл власного телефону з юридичного боку. Дякую

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Поліна!

    Ви вже ставили це питання. Якщо телефон Ваш, то Вам і вирішувати, що з ним робити. Все інше до юристів відношення немає.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Поліна Клієнт 6 місяців тому

      так ставила, але в цьому питанні я написала свій вік


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України