Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Земельное право, 17 ноября 2023, вопрос №96940

Паркування на газоні і на виїзді з гаража

6 повідомлень
Вчора
Добрий день. Питання полягає в наступному. Проживаємо в приватному секторі. Вулиця доволі широка, близько 10 м. По центру вулиці проходить проїзджа частина і з обох боків зелені зони, шириною близько 3м. Постійно і ретельно доглядаю за газоном вздовж подвір'я( зелено, чисто). В кінці ділянки по ходу вулиці розміщений гараж, перед виїздом з гаража поверх грунту зробили вимощення щебнем, так як в негоду утворюється просто багнюка. Сусіди навпроти практично ніяк не доглядають за прилеглою територією біля забору, кущі, бур'яни. Мають у власності три автомобілі. Розвертаючись здають задом аж під ворота нашого гаража, псують газон, залишаючи після дощу глибокі колії від коліс. На багаточисельні мої прохання не робити шкоди, лише наглий сміх, а що ти мені зробиш?
Чи можна, якимось чином врегулювати це питання. Сваритися аж ніяк не хочеться. Але ж і шкода власної праці. Це при тому, що ширини дороги вистачає для маневрів, питання скоріше полягає в небажанні зайвий раз крутнути кермом. Чи можна в даній ситуації керуватися нормами ПДР відносно виїзду з гаража і заборони паркування і проїзду по газону? Щиро дякую.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України