Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Медицинское право, 22 ноября 2023, вопрос №97257

Мобілізація в пероід між завершенням медичного університету і вступом до інтернатури.

Доброго дня. Я студент-медик. 28 червня 2024 року я закінчую навчання на 6 курсі медичного університету. До 1 серпня 2024 року я повинен вступити на інтернатуру для отримання спеціалізації (після завершення університету у нас немає спеціалізації). Якщо не вступити до інтернатури в цей період часу диплом визнається недійсним. Для отримання диплому мені необхідно піти у військомат (нас попередили у ВУЗі). Чи можуть мене мобілізувати в період між завершенням навчання в медичному і вступом до інтернатури?

Ответы юристов (4)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня. так можуть мобілізувати, але э декілька хитрощыв, щоб цьому запобігти. Також, ви маєте право не ходити до ТЦк без отриманою повістки. Вимога ВНЗ не закона.

    З повагою, Корнійчук Євген Іванович, маю всі необхідін знання та навички для вирішення питань будь якої складності.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олеже!

    Так, у період між закінченням університету та вступом до інтернатури можуть мобілізувати. Для отримання диплому Вам не треба йти до військомату.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    На жаль, але є такі ризики. Ба більше, сама по собі інтернатура також не надає права на відстрочку. Через недосконалість законодавства, знаю вже мобілізованих інтернів особисто. Тому будьте обережні.

    Успіхів.

    Адвокат Евгений Александрович

    Доброго вечора.

    РИЗИК МАЄ МІСЦЕ.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України