Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 02 грудня 2023, питання №97962

Должны поставить отметку в тимчасове или нет?

Добрый день. Дали повестку,сходил прошел комиссию и написал заявление на отсрочку,сказали через полтора два месяца позвонят. Вопрос- когда рассмотрят и решат и если отсрочка то обязаны поставить отметку в тимчасовом посвидчени с печатью и сроком на сколько отсрочка или нет? Дякую.

И вообще правомерны их действия при подаче заявления - не печать не поставили на заяву,не дали номер мне заявы,ни копию не дали!? Взяли копии документов и заяву и сказали мы позвоним как рассмотрим вашу заяву

Відповіді юристів (8)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Сергію!

    Залежить від підстави відстрочки. Відмітку в ТП ставлять лише в певних випадках.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Сергей Клієнт 5 місяців тому

      3 дітей. В цьому випадку ставлять ?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Доброго вечора, Сергію!

        Вам потрібно було подати заяву до ТЦК та зареєструвати її. ТЦК в свою чергу повинні були належним чином в Вас її прийняти, а саме: на Вашому примірнику проставити дату, підпис та вхідний номер заяви. Наразі взагалі не зрозуміло чи прийняли вони її до розгляду чи ні, бо пройшло вже забагато часу, а відповіді немає. Зараз Вам потрібно думати не про відмітку у тимчасовому посідчені, а про те, чи взагалі були прийняті Ваші документи до уваги.

        • Сергей Клієнт 5 місяців тому
          Доброго дня. Хммм,а як же мені дізнатися про це? Піти тупо в той кабінет де заяву подавав і спитати чи як вірно поступити в моєму випадку ? Дякую
          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Слухайте, я, на жаль, не можу надавати Вам лише такі відповіді які б Вам сподобались, тому, дійсно, Вам треба піти до ТЦК і "тупо" з'ясувати, що сталося з Вашою заявою. Другий варіант - чекати далі.

    Богун Сергій Павлович

    Законодавством проставлення відмітки про надання відстрочки не передбачено.

    Мамай Ірина Євгеніївна

    Вітаю,

    Заяву здати треба було так, щоб все ж мати відмітку про її отримання ТЦК. Щодо відповіді на вашу заяву, то можна писати запит щодо результатів розгляду вам самостійно. Можна адвокатський запит направити такого ж змісту.

    Звертайтесь.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Ви одразу не зовсім вірно подали свої документи. Обов'язково потрібно було вимагати від них проставлення відмітки про отримання або надіслати документи поштою. 2 місяці - явно забагато.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України