Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 02 декабря 2023, вопрос №97978

ВП завершено, що робити далі

В мене заборгованість по кредиту перед Вердикт капітал, я її не погашав з 2014 року, в 2021 році відкрито виконавче провадження, на сьогоднішній день пише що стан вп завершено. Вердикт капітал продав борг компанії колект центр, вони кажуть що не в курсі про виконавче провадження, чи можу я розраховувати на зняття арешту з рахунка і видалення мене з бази ЄРБ.

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Але ж Ви ще не виплати борг. Просто тепер буде інший кредитор.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Якщо арешт не знято після завершення виконавчого провадження:

    1. Необхідно звернутись із запитом до Державної виконавчої служби стосовно надання інформації щодо наявності відкритих або закінчених виконавчих проваджень.

    2. На підставі отриманої інформації скласти клопотання до виконавця з вимогою зняти існуючі поза межами будь-якого виконавчого провадження арешти, накладені на майно (кошти).

    3. У межах 10‑денного строку з моменту отримання Державною виконавчою службою вказаного клопотання звернутись до суду, який видав виконавчий документ, зі скаргою на дії (бездіяльність) виконавця та просити зобов'язати виконавця зняти арешт з майна.

    З повагою, юрист Дерій В.О.!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України