Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 29 січня 2024, питання №101048

Довідка від ТЦК для перетину кордону

Доброго дня дорогі юристи. Потрібно перетнути кордон, є всі підтвердження що я доглядаю за інвалідом 1групи. Зараз він знаходиться за кордоном. Стоїть на тимчасовому консульському обліку. Всі документи маю при собі.
Щоб перетнути кордон вимагають довідку з ТЦК. Чи можливо взяти цю довідку з ТЦК не приходячи до них. Відправити листом. Чи можу я звернутися до вас Юрити за допомогою, щоб ви взялися за мою справу, і допомогли отримати цей пропуск для виїзду за кордон?
Дякую за відповідь !!!

Відповіді юристів (2)

    Богун Сергій Павлович

    Таку довідку Ви можете взяти лише особисто.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Валентине!

    Довідку від ТЦК про оформлення відстрочки Ви можете отримати лише особисто.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України