Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 13 лютого 2024, питання №102126

Відстрочка у зв'язку з бронюванням

Доброго дня. В нашому тцк не видають бронь, поки не пройдеш влк. Зараз я проходжу медкомісію, після потрібно буде подавати документи на бронь. Підкажіть будь ласка, чи можна написати якусь заяву, щоб не встигли мобілізувати? Щось на зразок що я очікую відповідь від міністерства економіки про бронювання.

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Сергію!

    Ви можете попросити в роботодавця підготувати лист до керівника ТЦК. В листі роботодавець повинен підтвердити факт подачі Вас у списках щодо бронювання та попросить ТЦК відкласти розгляд питання щодо Вашого призову на військову службу до завершення розгляду пропозицій щодо Вашого бронювання. До цього листа також необхідно буде надати докази подання цих пропозицій до уповноваженого органу. Це, на жаль, все, що можна зробити у даному випадку. Гарантії, звісно, цей лист не надає. В кінцевому варіанті все залежитеме від керівника ТЦК.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України