Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Договірне право, 16 лютого 2024, питання №102301

Чи можливо оформити довіренність?

Наступна ситуація! Батько знаходиться за межами країни, і прохає купити житло та оформити на нього!чи можливо оформити довіреність на мене знаходячись за кордоном?

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олеже!

    Так, це можливо. Для того треба звернутись до українського консульства за місцем перебування батька або до місцевого нотаріуса. В останньому випадку довіренність треба буде перекласти на українську мову, а переклад завірити також нотаріально.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Богун Сергій Павлович

    Ви можете оформити довіреність в консульстві України за місцем Вашого перебування.

    Карпенко Андрей Владимирович
    Карпенко Андрей Владимирович 2 місяці тому

    Адвокат, м. Київ, 25 років досвіду

    Вітаю!

    Ви можете звернутися до місцевого нотаріуса або до Консульства України. – У разі звернення до Консульства України, консул, посвідчивши довіреність, надасть заяву про внесення та реєстрацію зазначеної довіреності в Єдиному реєстрі довіреностей.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України