Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 12 березня 2024, питання №103537

відстрочка на не професійній основі

добрий вечір, підскажіть будь ласка, я відправив заяву і всі необхідні документи в тцк по логляду за мамой імені прийшов такий ответ також поштою як на фото, хотівби взнать це тцк відмовився на розгляд моєї заяви на підставі того шо вона поштой відправлена і що робити в такому випадку?

Відповіді юристів (13)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Отримані від Вас документи будуть надіслані на розгляд комісії. При цьому ТЦК своєрідним чином Вас "посварив", що надіслали документи поштовим зв'язком. При цьому документи направлені на комісію та буде результат. Також повідомлено, що з надісланих Вами документів вбачається право на відстрочку.

    З повагою!

    • Микола Клієнт місяць тому

      Дякую за відповіть, не можу ніяк отримати відстрочку ще з осені, заяву вони приймати не хотіли тому я її відправив поштою.

      • Кирда Вячеслав Володимирович

        Зрозуміло. Можливо до цього Ви робили щось не так, але зараз все має бути добре. Чекайте повідмолень з ТЦК та СП.

        З повагою!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Микола!

    Не хвилюйтесь. Вашу заяву на відстрочку буде розгянуто, а потім надано Вам відповідь щодо розгляду. Після цього Вам пропонують прибути до ТЦК для того, щоб отримати витяг із засідання комісії.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Микола Клієнт місяць тому

      Дякую за відповіть, не можу ніяк отримати відстрочку ще з осені, заяву вони приймати не хотіли тому я її відправив поштою. значить мені пока нічого робить не треба і вони потім самі мене повідомлять коли прийти в ТЦК, правильно я поняв?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Як вбачається з повідомлення, то ТЦК просить Вас з'явитись після розгляду заяви. Тому, з цього випливає, що вони повинні Вас повідомити, що розглянули останню.

        • Микола Клієнт місяць тому

          Дякую буду чекати.

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Вдачі, Микола! Пишіть, як будуть новини.

    Карпенко Андрей Владимирович

    Вітаю!

    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИПОСТАНОВА

    від 30 грудня 2022 р. № 1487Київ

    Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів

    23. Призовники, військовозобов’язані та резервісти в разі зміни адреси їх місця проживання або інших персональних даних зобов’язані особисто в семиденний строк повідомити про такі зміни відповідним органам...

    Призовники, військовозобов’язані та резервісти, які не актуалізували інформацію про себе в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, особисто у семиденний строк з дня внесення змін до персональних даних прибувають із паспортом громадянина України та військово-обліковими документами до відповідного районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки, органу СБУ, підрозділу Служби зовнішньої розвідки, який організовує та веде військовий облік на території адміністративно-територіальної одиниці, для взяття їх на військовий облік, зняття з військового обліку або внесення змін до їх облікових даних.

    Турчин Ярослав Александрович

    ВІТАЮ ВАС, пане МИКОЛО!

    У супровідному листі до Заяви на відстрочку бажано вказувати, що документи надіслані поштою, внаслідок того, що така-то посадова особа відділу РТЦК відмовилася приймати заяву при Вашому візиті до РТЦК в таку-то дату, реєструвати її та забезпечувати право на відстрочку, надане статте 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію". Внаслідок того, у зв"язку з побоюванням щодо порушення Ваших прав та перевищення своїх службових обов"язків відповідною особою, оскільки законодавство і підзаконні акти не містять особливої процедури та форми подання заяви на відстрочку, то Ви вимушені повідомити РТЦК про своє право на відстрочку у доступний спосіб, в порядку та формі, передбачені Законом України "Про звернення громадян".

    З повагою, юрист Ярослав Турчин (м. Гамбург, Німеччина)

    • Микола Клієнт місяць тому

      Я лист про те що ввдмовилися приймати мою заяву тоді також додав перед ввдправки поштою, но цю люлину яка ввдмовилась приймати документи особисто не реестрував

      • Турчин Ярослав Александрович

        Тоді в принципі все має бути добре. Ця відповідь лише попередня. Якщо відмовлять посилаючись на неособисту явку з документами - тоді вже можна з цим щось робити. Наразі ж побоювання передчасні.

        Щасти Вам!

        • Микола Клієнт місяць тому

          Дякую за допомогу рощібратись з цим питанням


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України