Задайте питання юристу

833 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Договірне право, 10 лютого 2020, питання №10567

Якщо шеф вимагае деньги які (по нашому договору )я не должен,что мне делать

Я робив у людини разноробочим за 500гривень,з часом він подняв мені зарплату на сто гривень,то виходить 600гривень и у нас був договор усний що він зараховуєт виходниє дні теж і того виходить 18.000тисяч в місяць і теперь коли я хочу уйти з работи він говорить що у нас не було такого договора и що по його у мене 14.000 гривень виходить в мисяць.І він требує день якоби лишні мені давав.Требует вернуть або отработать.
Що мені робити поможіть будь-ласка.

Відповіді юристів (1)

    Кодолов Олександр Володимирович

    Юрий, добрый день,

    в Вашем случае нет смысла обращаться к юристам, т.к. нет официального договора. Вы можете выбрать любой вариант, который считаете правильным для себя.

    Удачи Вам!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України