Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 01 травня 2024, питання №107209

Питання стосовно приписного.

Доброго дня. 25 років. В школі проходили приписну комісію. Приписне не забирав. В 2015 році визнаний обмежено-придатним і знятий з обліку лікарями (я не в курсі цього був зовсім). Чи збереглося моє приписне у військоматі? І чи можливо його комусь забрати? наприклад: довіреній особі? Хоть воно і не являється актуальним документом.

Відповіді юристів (7)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Руслане!

    Військово-обліковий документ можливо отримати лише при особистій явці до ТЦК. Якщо Ви були визнані обмежено придатним та зняті з обліку у запас, то станом на сьогодня Ви є військовозобов'язанним. Тому Ваш ВОД - це тимчасове посвідчення або військовий квиток.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Руслан Клієнт 16 днів тому

      Але я його ніколи не робив. У військомат повторно не приходив. Як дізнатися чи він є? І знову ж таки, чи моє старе приписне зберігається в архіві?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Навіщо Вам приписне?

        • Руслан Клієнт 16 днів тому

          Потрібно аби воно було в мене. Його ж там не викинули? Воно мало б залишитися?

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Мало залишитись у Вашій особовій справі.

            • Руслан Клієнт 16 днів тому

              дякую Вам за відповідь.

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Прошу, Руслане! Був радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України