Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 02 травня 2024, питання №107372

Роз,яснення до статті 83 в додатку роз,яснення хвороб і статей

Доброго дня.В статті 83 ,в додатку до роз,яснення статей і хвороб пише. Особи зі схильністю до станів з втратою свідомості (незалежно від їх частоти) - непридатні до керування транспортними засобами, до роботи на висоті, біля рухомих механізмів, вогню та води. ,, Отже це фактично означає що людина не може служити в бойових частинах ?

Відповіді юристів (2)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Важко відповісти оскільки це відноситься до компетенції ВЛК.

    Процес має бути зазначено в рішенні ВЛК.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Юрію!

    Спрогнозувати висновок ВЛК можна, але краще буде відповісти на Ваше питання після 18 травня, коли з'явиться новий Розклад хвороб.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України