Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 02 травня 2024, питання №107413

Отримання військового квитка після 27

Доброго дня, в двох словах описую ситуацію.
Стою на військовому обліку у м.Вінниця, декілька разів проходив ВЛК, але після 27 мені не видали військового квитка, постійно придумували якісь причини, аби знову відправити на ВЛК (ніби там щось зміниться). Але зараз отримав нову посаду і призначення на об'єкті критичної інфраструктури у м.Львів. Фірма пропонує зробити "бронь", але вимагає для цього військовий квиток. Звідси і питання - як мені його отримати? Якщо у м.Львів є юрист готовий проконсультувати (не безкоштовно), то був би вдячний.

Відповіді юристів (2)

    Карпенко Андрей Владимирович
    Карпенко Андрей Владимирович 14 днів тому

    Адвокат, м. Київ, 25 років досвіду

    Вітаю!

    Отримати військово-обліковий документ Ви можете тільки в тому ТЦКСП, в якому Ви стоїте на військовому обліку.

    Вам треба офіційно звернутись до ТЦКСП У М. Вінниця.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Без військово-облікового документу бронь не оформлять, а отримати його можна тільки за умови персональної явки до ТЦК за місцем постановки на облік. Іншого шляху тут не існує.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України