Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 06 травня 2024, питання №107796

Постановка на облік в ТЦК та отримання броні від підприємства

Маю можливість встати на бронь від підприємства. Але спочатку треба оновити дані в ТЦК та отримати військовообліковий документ. Тільки після цього мої документи зможуть подати на бронювання. Цей процес займає до двох місяців. За цей час, сто відсотків буде вручене мобілізаційне розпорядження. Чи є якійсь спосіб безпечно встати на бронь?

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Сергію!

    Такого спосібу немає. Якщо з'явитесь до ТЦК без підстави для відстрочки - будете мобілізовані.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Сергій Клієнт 12 днів тому

    Доброго дня!

    Мені рекомендують піти з юристом до ТЦК, та при проходженні ВЛК відразу подавати в суд на оскарження результатів ВЛК, поки буде йти судовий процес, мене не зможуть мобілізувати. І я за цей час встану на бронь. На Вашу думку, це реальний спосіб убезпечити себе?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Оскарження ВЛК не відбувається одразу у суді і дана процедура не зупиняє мобілізації.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України