Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 21 червня 2024, питання №113151

Запит свідоцтва після довгого не спілкування

Коли батько не брав участі в вихованні дитини ,а я по свої доброті не подавала на аліменти,з'являється і потребує скинути свідоцтво про народження дитини.для чого воно йому знадобилося ,і чи я маю право йому його надати?

Відповіді юристів (2)

    Лисак Ангеліна
    Лисак Ангеліна 3 місяці тому

    Юрист, м. Київ, 4 роки досвіду

    Доброго дня, можете надавати, а можете не надавати. Якщо він записаний у свідоцтві батьком дитини, то в разі чого зможе піти до РАЦСу і взяти дублікат свідоцтва.

    Щодо питання доя чого воно йому - варіантів може бути безліч, можливо для відстрочки, можливо для інших ситуацій

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Юлія!

    Якщо батьку потрібно свідоцтво про народження дитини, він може отримати дублікат останнього у РАЦС. Ви не маєте обов'язку надавати останньому даний документ.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA