Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 25 червня 2024, питання №113455

Послідовність навчання єдебо

Добрий вечір. Подавав заяву на вступ в університет на бакалавра в 2014 році на платну заочну форму навчання. Але був відрахований так як не сплатив кошти і звичайно не навчався.
01.10.2014 був зарахований на навчання,
а 13.10.2014 був відрахований зі слів працівника університету за не виконання умов договору (тобто не було оплати за навчання). Але в базі єдебо пише що навчався і був відрахований, тільки статус відрахування стоїть 31.12.2014. Планую знову поступати на бакалавра, але як я зрозумів послідовність навчання буде порушена і відповідь буде : ні, порушено. Хоча я там не навчався ні одного дня, і за навчання не платив. Так як довідку сформує сервіс єдебо і люди в НЗ не впливають на відповідь, то я так розумію і немає сенсу вступати на рівень бакалавра , так як відстрочки все одно не буде. (Поновитися не можу , бо на 1 курс не поновлюють) дякую за відповідь.

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Вікторе!

    Ні, порушення послідовності освіти в даному випадку не буде, оскільки Ви, по суті, жодного дня у ВНЗ не навчались. Тому можна бути зарахованим на бакалаврат знову та отримати відстрочку.

    У разі негативної довідки з ЄДЕБО, її можна і треба оскаржувати, в тому числі, в судовому порядку.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA