Задайте питання юристу

842 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 28 червня 2024, питання №113698

Оформлення броні вчителю

Я вчитель з навантаженням 1 ставка, мені відправив директор оригінал документыв з довідкою де вказано, що я працюю вчителем за наказом (але забув вказати навантаження) та наказ прийняття на роботу оригінал де вказано, що працюю вчителем за основним місцем роботи. Чи підійдуть ці документи та як проходить процесс оформення броні в тцк, тому що в тцк я був до війни, де в мене забрали приписне і в мене є тільки копія (мені 25 років)?

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 2 дні тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 33 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Олександре!

    Оскільки Вам вже 25 років, то навіть за умови наявності в Вас приписного, цей ВОД вже не є чинним для Вашого віку. Отже, при явці до ТЦК Вас, скорше за все, направлять на проходження ВЛК, видадуть новий ВОД (Ви повинні написати відповідну заяву), а потім вже приймуть заяву на відстрочку.

    Щодо Ваших документів, то на підтвердження відстрочки Вам необхідно подати до ТЦК заяву (Додаток 4 до Постанови КМУ №560) та довідку з закладу освіти про займану посаду за основним місцем роботи та розмір частки ставки під час оплати праці.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України