Задайте питання юристу

841 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 29 червня 2024, питання №113801

Некоректні дані в Резерв+

Доброго дня. Зараз живу за кордоном України.
Проживав у Кривому Розі, там стояв на військовому обліку ще зі школи. Після початку війни, по дорозі в інше місто отримав повістку, звернувся до найближчого військомату (Одеська область, 2023 рік). Там по проходженню ВЛК був "визнаний не придатним з виключенням з військового обліку". По цим документам декілька раз виїжджав за кордон.
Зараз вирішив оновити свої дані через додаток "Резерв+", а там досі мої дані зі школи, де я досі стою на обліку. Як мені змінити ці дані, до кого звертатись, враховуючи що я за кордоном?
Дякую

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 3 дні тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 33 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Сергію!

    На жаль, дану проблему можна вирішити лише через ТЦК. Як варіант можете спробувати надіслати до останніх запит щодо виправлення даних у реєстрі через електрону пошту. Проте, не надам 100% гарантії, що це спрацює. Зазвичай ТЦК вимагає особисту явку для виправлень даних у реєстрі.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України