Задайте питання юристу

856 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 18 серпня 2024, питання №117797

Як попасти в ту бригаду, від якої маю лист відношення?

Привіт, маю наступну проблему - пішов в червні добровільно вже з рекомендаційним листом до ТЦК, попередньо довго проводивши бесіди з в/ч, пройшов навчання (БЗВП), після чого примусово через наказ відправили на навчання на офіцера, так як маю вишку, по відношенню в бойовий підрозділ на бойову посаду як хотів не попав, на навчаннях написав рапорт на відмову від офіцерських курсів, і подавши всі документи (клопотання, списки на переміщення) мене все одно знову по наказу відправили не в частину попередньо домовлену, як бути, як мені нарешті попасти на місце на якому мене чекають і на яке я розраховую, а не туди куди хочуть запхати?

Відповіді юристів (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Іване!

    Тепер Вам знадобиться відношлення від командира тієї частини, де Ви хотіли служити. Поті слід написати рапорт до камндира своєї частини, в якому пояснити причини переміщення.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Іван Клієнт місяць тому

    Був написаний рапорт, відношення на руках, це не спрацювало.

    Що робити в такому випадку? Суд?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Можна оскаржити до вищого командування чи в суд, якщо є письмова відмова, але, чесно кажучи, шансів не дуже багато. Тому краще заручитись чиєюсь підтримкою й домовитись зі своїм командиром.До того ж успішний суд можливий в тому випадку, якщо є грунтовні підстави для переміщення.

    Іван Клієнт місяць тому

    Дякую Вам за відповідь

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Прошу! Був радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA

Поради юристів 16 0 10 вер. 2024
Поради юристів 27 0 9 вер. 2024
Поради юристів 101 0 7 вер. 2024