Задайте питання юристу

856 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 15 вересня 2024, питання №119425

Полиция подала в суд по 185 статье

Месяца 3 назад, было незаконное задержание, с применением силы, на патруль который мы сами же и вызвали, в итоге патрульные задержали с предлогом, вы пьяный, и мы везем вас в рай отдел, алкоголя при себе не было, распития так же само, осведетельства тоже не было, в итоге выписали 185 статью, и через 4 месяца ломились домой, как выяснилось, было уже 2 суда, о котором не кто не предупредил, не присылал повестку в суд, совершенно ничего. Что делать в такой ситуации?

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 3 дні тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 33 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Дарію!

    За таких складних обставин, перш за все порадив би Вам звернутись до адвоката. Без професійної підтримки з потужними колесами державної машини Вам не впоратись.

    В той самий час детальна й предметна відповідь без подробиць, викладених в точному хронологічному порядку, навряд чи получиться.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Гретченко Павло  Євгенович
    Гретченко Павло Євгенович 3 дні тому

    Адвокат, м. Київ, 16 років досвіду

    185 КК Укр. це крадіжка ! 185 адмін кодексу України злісна непокора розпорядженню по-ліцейського. Якщо адмінка вам треба йти в суд та доводити свою не винуватість. Просити суд щоб дослідили відео з боді камер по-ліцейських. А також протоколи ци ви в них розписувалися. Хоча на практиці такі справи розглядаються без участі сторін та за три місяці закриваються по термінам. Скорше за все Вам вже виписали штрафи то що.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA

Поради юристів 16 0 10 вер. 2024
Поради юристів 27 0 9 вер. 2024
Поради юристів 101 0 7 вер. 2024