Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 20 вересня 2024, питання №119717

Як отримати консульські послуги?

Маю насутпну ситуацію. Ставав на первинний військовий облік у 2021 у Києві, отримав приписне, у якому було написано, що воно дійсне до 2022. Зараз вже третій рік живу за кордоном, приписного із собою немаю. Як мені отримати консульські послуги, якщо у Резерв + ймовініше за все буде написано "дані не знайдено". Чи можливо взагалі це зробити без повернення в Україну?

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня!

    Навряд чи це можливо без наявності чинного ВОД. Ви пробували сформувати е-ВОД у Резерві+ чи Дії?.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Анонім Клієнт 6 днів тому

      Спробував у Резерв+. Не знаходить дані. Можливо в такому разі можна якось через консульство отримати ВОД?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Через консульство отримати ВОД не можливо. Можна спробувати подати запит (в тому числі, адвокатський) до ТЦК з приводу помилки у Резерві+ - бо ж, насправді, Ви стоїте на обліку. Тоді теоретично може підтягнутися е-ВОД. Але отримати новий паперовий ВОД без персональної явки до ТЦК маловирогідно.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA