Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 22 вересня 2024, питання №119823

Диплом про освіту при отриманні відстрочки

Чи потрібно вчителю прикладати диплом про освіту до заяви про відстрочку, про це часто пишуть в інтернеті, але я не розумію навіщо? Невже паспорту, коду та документу, на підставі якого надається відстрочка — недостатньо?

Відповіді юристів (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Василю!

    Для оформлення відстрочки педагогічний працівник закладу освіти повинен надати до ТЦК заяву (Додаток 4 до Постанови КМУ №560) та довідку із закладу освіти або наукової установи (організації) про займану посаду за основним місцем роботи та розмір частки ставки під час оплати праці.

    При собі потрібно мати оригінал паспорту, РНОКПП та ВОД.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Василь Клієнт 5 днів тому

      А якщо надсилати поштою — то копії паспорту та РНОКПП прикладати? І як вважаєте, фото 3х4 теж в конверт класти

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Якщо направляєте поштою, то прикладаєте нотаріально завірені копії паспорту, РНОКПП та ВОД.

        Для чого фото?

        • Василь Клієнт 5 днів тому

          у переліку документів на сайті електронної черги написано, що потрібно фото 3х4. Думав може це для довідки про відст

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Зрозумів. Тоді додайте фото, якщо останнє є у переліку документів для оформлення відстрочки. Але, наскільки мені відомо фото потрібно тільки при оформлені ВОД нового зразка.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA