Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 16 грудня 2021, питання №53249

Побійка та розкриття

Чи може людина доказати те що її били, без свідка, без відеокамер, а лише просто словами, тобто людину побили другі люди, а вона написала заяву що зовсім другі лбди побили її, свідка немає що це іменно ці люди били, немає відео на камерах на магазина, та Рай Держ Администрации, може вона якось доказати що били іменно ті люди хто не виновний?

Відповіді юристів (2)

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 2 роки тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Добрий вечір. Доказами самого факту побиття є документи медиків, які надавали медичну допомогу від побоїв та висновок судово-медичного експерта про визначення ступеня важкості тілесних ушкоджень. Орган досудового розслідування під час слідства зобов'язаний встановити особи винних та знайти докази проти них.

    Ви можете звертатися до мене для надання різних додаткових правничих послуг з цього чи інших запитань. Я можу, зокрема, надати Вам детальну юридичну консультацію з даного питання.

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 2 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Здравствуйте!

    "Чи може людина доказати те що її били, без свідка, без відеокамер, а лише просто словами, тобто людину побили другі люди, а вона написала заяву що зовсім другі лбди побили її, свідка немає що це іменно ці люди били, немає відео на камерах на магазина, та Рай Держ Администрации, може вона якось доказати що били іменно ті люди хто не виновний"?

    Нужно знать все обстоятельства дела.

    Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через Звернутися.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України