Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 20 травня 2022, питання №64752

Завещание на детей, какие нужны документы

Хочу сделать на детей завещание, живу в селе, где я могу подать документы ? Можно ли в городе ,а не по месту жительства. Какие нужны документы.

Відповіді юристів (2)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю!

    ВАМ ПОТРІБНО ЗАЛИШИТИ ЗАПОВІТ.

    ВІН МОЖЕ БУТИ ПОСВІДЧЕНИЙ АБО НОТАРІУСОМ, АБО СТАРОСТОЮ У ВАШОМУ СЕЛІ (ОДИН ІЗ ДВОХ ВАРІАНТІВ).

    Щодо переліку документів, краще уточнювати по місцю звернення.

    Всього доброго! Сподіваюсь, що консультація була корисною. Якщо є додаткові питання, звертайтесь індивідуально, натиснувши кнопку «Звернутися»!

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович рік тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Доброго вечора. Вам краще звернутись до державного чи приватного нотаріуса. Це може бути нотаріус району, в якому є поточне місце проживання спадкодавця і знаходиться основна частина його майна. В умовах воєнного або надзвичайного стану за відсутності доступу до Спадкового реєстру нотаріальне посвідчення заповіту, внесення змін до нього та його скасування здійснюються без використання цього реєстру з подальшим внесенням до нього відповідних відомостей протягом п’яти робочих днів з дня відновлення такого доступу.

    Ви можете звертатись до мене для надання різноманітних додаткових правничих послуг з даного чи інших запитань.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України