Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 28 травня 2022, питання №65455

мобілізація. право на звільнення

Доброго дня. Ми багатодітна родина, я батько, троє дітей. В шлюбі маемо двох спільних дітей та одна дитина у жінки від першого шлюбу. Проживаемо всі разом. Тобто на моему утриманні трое дітей. А також маю білий білет обмежено здатний у военний час. Чи мають право в військоматі мене мобілізувати. Та на що я можу розраховувати. В військоматі аргументують свої дії що одна дитина не на мені. Як мені захистити свої права?

Відповіді юристів (1)

    Промський Євгеній Сергійович
    Промський Євгеній Сергійович рік тому

    Адвокат, м. Київ, 4 роки досвіду

    Добрий день! Ви маєте право на відстрочку від мобілізації у зв'язку з тим, що у вас на утриманні 3 дитини. Той факт, що ці діти від різних жінок не має юридичного значення. Для більш детальної консультації натискайте кнопку "Звернутися".


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України