Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 25 червня 2022, питання №67695

Як завірити договір про матеріальну відповідальність з робітником.

Як офіційно завірити договір про матеріальну відповідальність з найманим робітником. Я ФОП у Харкові. Зараз нотаріуси в місті не працюють.

Відповіді юристів (3)

    Жупинский Николай Андреевич
    Жупинский Николай Андреевич рік тому

    Адвокат, м. Харків, 25 років досвіду

    По перше, такий договір не обов'язково укладати нотаріально,по друге не з кожним працівником його можна укласти.

    Руслан Клієнт рік тому

    А як його укладати не нотаріально? Просто підписи сторін? І чи можна укласти договір з продавцем у продуктовому магазині?

    Жупинский Николай Андреевич
    Жупинский Николай Андреевич рік тому

    Адвокат, м. Харків, 25 років досвіду

    працівник має бути офіційно працевлаштованим за звичайним трудовим договором. Одночасно можна підписати договір про повну матеріальну відповідальність, якщо його посада відноситься до категорії посад працівників, з якими можуть укладатися договори про повну матеріальну відповідальність. Звичайний договір у простій письмовій формі. З касиром можна, тому краще приймати на роботу продавцем-касиром.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України