Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Міграційне право, 02 серпня 2022, питання №70560

Забрать с больницы в Великобритании

Добрый день. Нужна помощь. Сестра в Великобритании попала в психиатрическую больницу. С ней малолетняя дочь, которая находится у спонсоров. Мне прислали офиц. письмо с клиники. Как можно выехать?

Відповіді юристів (3)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Іване!

    На жаль, ВАШ ВИЇЗД У ДАНОМУ ВИПАДКУ ЗАКОНОДАВСТВОМ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНИЙ.

    АЛЕ ВРАХОВУЮЧИ НЕТИПОВУ СИТУАЦІЮ, РАДЖУ СПРОБУВАТИ ЗВЕРНУТИСЬ ДО ДПСУ ІЗ ПИСЬМОВИМ ЗВЕРНЕННЯМ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПЕРСОНАЛЬНОГО ДОЗВОЛУ НА ПЕРЕТИН КОРДОНУ.

    Всього доброго! Для більш детальної консультації звертайтесь індивідуально, натиснувши зелену кнопку «Звернутися»!

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго вечора!

    Співчуваю Вашій проблемі, але в законі її вирішення не передбачене на жаль. Втім, спробуйте звернутись до депутатів, чи інших представників влади. Може хтось зможе допомогти.

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович рік тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Доброго вечора. Добре, що Вам надіслали офіційний лист з психіатричної лікарні. Він може слугувати письмовим доказом наявності у Вас потреби виїхати закордон.

    Ви можете спробувати забрати Вашу сестру з психіатричного стаціонару під Ваш нагляд, якщо вона є легко психічно хворою і Ви зобов'яжетесь потурбуватись про надання їй медичної допомоги в іншому місці.

    Ви можете звертатись до мене для надання різноманітних додаткових правничих послуг з цього чи інших запитань. Я можу, зокрема, проаналізувати текст листа з британської клініки, надати Вам детальну юридичну консультацію з даного питання тощо.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України