Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Кримінальне право, 22 серпня 2022, питання №71751

Заяви згідно КПК України.

Кримінально - процесуальний кодекс України не визначає порядок оформлення та подання заяв від підозрюваного або цивільної особи для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи. Як подати заяви згідно КПК України до поліції, якщо КПК України не визначено цим процесом.

Відповіді юристів (4)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Не зрозуміле питання. Яку саме заяву потрібно подати? Який процесуальний статус має заявник? Яку мету має звернення?

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    • Володимир Клієнт рік тому

      Чому не зрозуміле питання ???Суб'єкту персональних даних, відносно якого велося розгляд матеріалів кримінальної справи працівниками поліції. Потрібно отримати відомості про розгляд матеріалів кримінальної справи ( встановлення, постановлення ), які проходять в Інформаційному порталі МВС України, що згідно кримінального процесуального законодавства України не підлягають оприлюдненню. Згідно з цим, офіційне звернення чи заява ЗУ "Про звернення громадян" не підпадає під кримінально - процесуальний кодекс України!

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня!

    Будь яка людина, незалежно від її процесуального статусу, може подати заяву про злочин до поліції або іншого правоохороного органу. Її повинні протягом 24 годин внести в ЄРДР та протягом 48 годин надяти заявнику витяг з того реєстру.!

    Будуть питання, тисніть кнопку "звернутись" біля мого профілю.

    • Володимир Клієнт рік тому

      Суб'єкту персональних даних, відносно якого велося розгляд матеріалів кримінальної справи працівниками поліції. Потрібно отримати відомості про розгляд матеріалів кримінальної справи ( встановлення, постановлення ), які проходять в Інформаційному порталі МВС України, що згідно кримінального процесуального законодавства України не підлягають оприлюдненню. Згідно з цим, офіційне звернення чи заява ЗУ "Про звернення громадян" не підпадає під кримінально - процесуальний кодекс України!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України