Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 03 жовтня 2022, питання №73866

Если у мужа неприятность почему таможня его не пропустила ?

Доброй ночи , подскажите пожалуйста, с такими документами можно пересечь границу ? Он признан непригодным

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Світлана!

    Для виїзду за кордон у зв'язку з непридатністю до військової служби, у довідці ВЛК повинно бути записано "непридатний до військової служби з виключення з військового обліку". Також треба мати воєнний квиток, в якому в ТЦК ставлять відмітку аналогічного змісту.

    Для більш повної і предметної консультації я повинен отримати більше інформації про ситуацію з Вашим чоловіком. Тож зверніться до мене особисто, натиснувши відповідну зелену кнопку біля мого фото. Тільки тоді зможу Вам допомогти!

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Світлано.

    Ні, з таким документом його не пропустять. На кордоні треба пред'явити військово-обліковий документ з відміткою про непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку.

    Всього доброго! Якщо Вам потрібна детальна консультація або алгоритм дій, натискайте зелену кнопку "Звернутися".

    Трубаєнко Анастасія Сергіївна
    Трубаєнко Анастасія Сергіївна рік тому

    Юрист, м. Звенигородка, 5 років досвіду

    Доброго дня!Є велика різниця між відстрочкою на певний період часу і непридатним до військової служби.Тобто для виїзду за кордону довідці ВЛК повинно бути чітко записано "непридатний до військової служби з виключення з військового обліку". Також треба мати воєнний квиток, в якому аналогічна відмітка.Іншого роду відмітки не підходять для виїзду за кордон.

Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України