Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Спадщина, 07 квітня 2023, питання №83580

Допоможіть. Зі мною зв'язалися шахраї чи чесні люди?

В месенджері мені написала жінка із франції, каже хоче віддати наслідство нам. Потім ми зв'язалися з її адвокатом той скинув фото документів і каже щоб ми їх роздрукували і підписались на них і відправили йому фото тих документів но вже з підписю (якщо що документи підкріплені під цим текстом). Я спеціально зайшла на цей сайт щоб мені відповіли такі профі як ви. Заздалегіть дякую за відповіді.
Добавлю що адвокат ще скинув свою ліцензію, я не знаю чи це настояща і чи така і всправді існує лицензія будь ласка перевірте якщо можете. Ще раз спасибі!

Відповіді юристів (4)

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня, Маріє!

    Звичайне шахрайство. Спершу вони завойовують вашу довіру, потім просять грошей, а отримавши їх, зникають із поля зору.

    При виникненні додаткових питань натискайте "Звернутися". Всього доброго!

    • Марія Клієнт рік тому

      Я по початку теж про це подумала, но потім адвокат жінки ще скинув свою ліцензію. Я закріплю фото під текстом

      • Дерій Владислав Олегович

        Маріє, краще заблокуйте ці номери або повідомте про них до кіберполіції. Спочатку у Вас потребують скинути Ваші документи, а потім можуть требувати гроші для закінчення процедури оформлення виплат та за послуги їх адвоката. Якщо Ви їм заплатите, це одне, а от у випадку надсилання їм Ваших документів, то скоріш за все на них візьмуть кредити або будуть використовувати в інших протиправних цілях.

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович рік тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Доброго Вам вечора. З Вами зв'язались шахраї. Не підписуйте документи, запропоновані ними та не надсилайте їм дані Ваших документів.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових правничих послуг з даного питання чи інших запитань. Я можу надати Вам детальну юридичну консультацію з рядом різноманітних правових послуг, написати тексти юридичних документів тощо.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України