Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 30 квітня 2023, питання №84609

Виписка з квартири брата

Добрий день,скажіть будь ласка я власниця квартири ,мій брат прописаний в мене він невласник квартири, непроживає і непроживав ніколи в моїй квартирі вже понад 12 років. Читала що вийшов закон що тепер можна виписати з квартири через ЦНАП лише по заяві власника . Скажіть чи це так ,які документи мені потрібно подати до ЦНАПу щоб його виписати. Іще питання чи можуть вони в ЦНАПІ мені відказати в цьому бо він воєннообязаний і діє військовий стан. Він невоює ,живе і працює за кордоном . А виписуватись сам нехоче. Дякую.

Відповіді юристів (3)

    Кондратенко Богдан Викторович
    Кондратенко Богдан Викторович рік тому

    Адвокат, м. Дніпро, 7 років досвіду

    Вітаю! Для цього потрібно мати паспорт та документ, що встановлює право власності на квартиру. Якщо потрібно, можу з цим допомогти

    • Вєра Клієнт рік тому

      В мене все є всі документи. Мене тревожить лише те що ЦНАП скаже що він військовозобов'язаний і ,скаже що треба все робити через Військомат. І буде знову що нічого неможна зробити. Чи це нетак.?

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Віра!

    Ви можете це зробити без проблем! Для того достатньо мати паспорт та документ, який підтверджує право власності на квартиру.

    Якщо схочете поспілкуватися зі мною більш детально з цього приводу, тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України